Urn B’amboo in museum Het Schip

Het_schip

Urn B’amboo  in museum Het Schip in de Spaarndammerbuurt te Amsterdam. De urn is daar, in alle drie de maten, te bezichtigen tot eind november als onderdeel van een selectie werken van deelnemers aan de beurs ‘design en ambacht Meesterlijk’ in de Westergasfabriek, Amsterdam.

Deze preview is gratis te bezoeken als je je inschrijft voor de nieuwsbrief van Meesterlijk via de link: meesterlijk.nu/inhoud op vertoon van de uitgeprinte nieuwsbrief krijg je toegang tot de expositieruimte in het voormalige Postkantoor direct naast het entree van het museum. Het museum zelf is te bezoeken middels een rondleiding, van dinsdag tot en met zondag op ieder heel uur van 10:00 -17:00 uur. Kijk voor de tarieven en kortingen op museum het schip.nl/museumbezoek. Een combinatiebezoek van preview en rondleiding is een echte aanrader.

Monum is deelnemer aan de beurs ‘design en ambacht Meesterlijk’, die wordt gehouden van 27 tot en met 29 november 2015. Alle urnen, dus ook Urn S’tone en Urn T’errazzo, de verschillende maten en de kleuren worden daar gepresenteerd. We kijken erg uit naar dit evenement, drie dagen lang in excellent gezelschap van Nederlands design, ambacht en food in de warme belangstelling van de (inter)nationale media.

Op bijgaande foto, gemaakt tijdens het inrichten van de tentoonstelling, worden Cora en ik gefotografeerd door de curator, Nicole Uniquole, die later de urnen een nog mooiere plek heeft gegeven, hoger en met invallend daglicht. Zie de homepage van de expositie museum het schip.nl/tijdelijke-exposities