Perfecte Westerveld Fair

Monum-Westerveld-blog

5 juni 2016  |  Westerveld Fair Kunst & Natuur  |  B & G Westerveld  |  Driehuis

Zonovergoten, ruim twintig graden en beschut in het groene decor van het prachtige Westerveld park te Driehuis. Dit is het beeld voor een perfecte dag, de eerste Westerveld Fair en voor Monum de eerste tentoonstelling in de buitenlucht. Het thema van de fair, Kunst en Natuur, komt volledig tot z’n recht. Locatie, publiek, programma en deelnemers waren één geheel. B&G Westerveld heeft met deze eerste Fair direct de standaard gezet.

Net als op DesignDay in Maastricht zijn ook nu weer een aantal bezoekers speciaal naar ons toegekomen omdat zij Monum gespot hebben op internet en de urnen ‘in het echt’ willen zien en beleven. Een enkeling zelfs voor de tweede keer, het eerste contact was in Arnhem eerder dit jaar. Een hernieuwde kennismaking dus, nu met partner. En dat is heel kenmerkend voor het keuzeproces voor een urn. Dat vraagt tijd en bestaat meestal uit meerdere momenten van oriënteren en overwegen. Volkomen begrijpelijk, de keuze voor een urn is een hele persoonlijke en komt in de regel maar een enkele keer in iemands leven aan de orde. Voor ons dé reden om op uitvaartbeurzen, fairs en tentoonstellingen aanwezig te zijn en bezoekers te kunnen informeren over de verschillende urnen uit het Monum assortiment en het geven van een persoonlijk advies.

Deze fair in Driehuis is tevens het einde van het beurzen-seizoen, een mooie afsluiting waar we met plezier naar terugkijken. Direct na de zomer staan er al weer nieuwe beurzen gepland en de agenda wordt in rap tempo verder ingevuld. Kijk voor data en locaties via de knop Agenda in de menubalk bovenin de website.

Voor persoonlijk advies, ondersteuning bij het bestellen, bezoek-afspraken en informatie over beurzen en evenementen kun je altijd contact opnemen via mail: urnen@monum.nl en telefoonnummer 020 261 02 98.