Monum urnen bij crematorium Westerveld

crematoria Westerveld

Indian Summer en indrukwekkende Stairways to heaven op het altijd prachtige landgoed van crematorium Westerveld.

Monum urnen bij crematorium Westerveld. Urn B’amboo en Urn S’tone zijn er nu te zien en te bestellen bij crematorium Westerveld, Driehuis. Een mooie ontwikkeling in onze relatie met het publiek. Bezoekers van de webshop kunnen nu naast de presentaties van Monum op uitvaartbeurzen de urnen in het ‘echt’ zien en beleven in de toonkamers van crematorium Westerveld. En daarbij deskundig advies krijgen over de verschillende toepassingen, mogelijkheden en het bestellen.

Uitvoeringen, prijzen en levertijden van de urnen zijn en blijven gelijk aan die van Monum webshop. Indien gewenst verzorgt het crematorium het overzetten van de as in de urn.

We zijn best trots op dit partnerschap in regio Kennermerland – Haarlem. Crematorium Westerveld is het eerste en oudste crematorium van Nederland. Opgericht door een groep voorvechters tegen het toen geldende wettelijke verbod op verbranding van het lichaam. Alleen begraven was toegestaan en als de omstandigheden dat vereisten; het zeemansgraf. Op 1 april 1914 vond de eerste crematie plaats in het pas gebouwde crematorium op het prachtige landgoed annex begraafplaats. Een novum die past in een tijdsbeeld van grote maatschappelijke ontwikkelingen, zoals het begin van de sociale woningbouw en strijdt voor het vrouwenstemrecht. Belangrijke pijlers voor de individuele keuzevrijheid die wij tot aan de dag van vandaag hebben en onze samenleving mede hebben gevormd tot wat die nu is.

Een mooie gedachte dat we met het innovatieve assortiment urnen van Monum aansluiten op deze waardevolle historie en zo bijdragen aan de nog immer vooruitstrevende positie die crematorium Westerveld inneemt in dit specifieke segment van de uitvaart in Nederland.

Voor een bezoek aan de toonkamers is het verstandig eerst contact met:
Begraafplaats & Crematorium Westerveld
Afdeling Informatie en Nazorg
Telefoon: 0255 51 48 43

Bezoekadres: Duin en Kruidbergerweg 2-6
1985 HG Driehuis
Openingstijden: ma – vr, 09:00 – 17:00 uur