Monum op Meesterlijk Design en Ambacht

MEESTERLIJK2015

Monum op Meesterlijk Design en Ambacht 2015. 27 tot en met 29 november as. het belangrijkste design evenement van Nederland. De perfecte gelegenheid om het assortiment urnen aan het publiek te tonen. Een publiek dat niet direct op zoek zal zijn naar een urn maar ziet dat wij met onze urnen flink bijdragen aan het vernieuwen van de uitvaartbranche.

Curator Nicole Uniquole over Meesterlijk: “Meesterlijk presenteert met groot enthousiasme ontwerpers en vaklieden die in staat zijn dagelijkse gebruiksvoorwerpen, objecten, meubelen en accessoires tot iconen met tijdloze allure te verheffen.

Deze buitengewone vaardigheid van Nederlandse ontwerpers, om het esthetische met het praktische te verenigen, wordt al lange tijd wereldwijd geroemd.

Steeds meer ontwerpers spelen in op de hedendaagse voorkeur en interesse van het publiek voor authenticiteit, ambachtelijkheid en oorspronkelijkheid. Meesterlijk versterkt de band tussen goed ontwerp en ambachtelijke technieken en toont de laatste stand van zaken aan een groot (inter)nationaal publiek.

Hoeveel leuker is het om een gebruiksvoorwerp als een stoel, vaas, schaal, jurk, ring of zomaar een koffiebeker te kopen bij de designer. Om het verhaal te horen achter het ontwerp, om te horen hoe het product gemaakt is. Om er thuis of op kantoor naar te kijken, het te gebruiken en het gevoel te hebben de grijze massa te ontstijgen.

Ontmoet de ontwerpers en hun producten en laat u informeren over de nieuwste ontwikkelingen binnen de wereld van de vormgeving.”

Monum voelt zich op ‘Meesterlijk’ helemaal thuis met Urn B’amboo, Urn S’tone en Urn T’errazzo. Kom naar de beurs, we vertellen je graag het verhaal van Monum, over de urnen en onze visie op het bewaren van as.

27 t/m 29 november 2015
Openingstijden 12 tot 18 uur
Entree 10,- euro / tickets aan de kassa (1 ticket is geldig voor alle locaties, inclusief de tentoonstelling ‘Ivory Icons’). Kinderen tot 12 jaar gratis, mits onder begeleiding van een volwassene.
Locatie Westergasfabriek (Zuiveringshal & Machinegebouw) Amsterdam