Monum op beurs Leven & Sterven in Haarlem

Interieur kerk

Uitvaartbeurs Leven & Sterven, zondag 25 oktober 2015.

De beurs Leven & Sterven in de St. Bavo kerk te Haarlem is één van de, zo niet de, grootste uitvaartbeurs van de randstad. Natuurlijk is Monum daar bij met het assortiment urnen en vooral ook om persoonlijk contact te maken met geïnteresseerde bezoekers. Dé gelegenheid om de Monum urnen in het echt te zien en te ervaren hoe makkelijk deze opgaan in de eigen omgeving, bijvoorbeeld in het interieur, de eigen tuin of het terras. Beleef zelf hoe Monum urnen gemaakt zijn voor jouw manier van leven.

Zondag 25 oktober is de Grote of St Bavo kerk in het centrum van Haarlem de perfecte ambiance voor de uitvaartbeurs Leven & Sterven. Van 10:00 tot 17:00 uur staan wij; Cora Roos en Olaf Wiggers klaar bij de Monum stand voor een goed gesprek, aandacht voor je vragen of een welgemeend advies. Kijk vrijblijvend of spreek een van ons gewoon aan, Monum urnen zijn gemaakt vanuit een visie over het bewaren van as. Dat vertellen we je graag en meer.

Hopelijk zien en spreken we je op deze uitvaartbeurs. Bij uitstek de gelegenheid Urn B’amboo, Urn S’tone en Urn Terrazzo in levende lijven te zien. Mocht je onverhoopt verhinderd zijn neem dan even contact op voor een persoonlijke afspraak en anders zien we je wellicht op het volgende evenement; Meesterlijk Design en Ambacht, eind november. Tot ziens.

Bron afbeelding: St Bavo Kerk