Masterly – The Dutch in Milano en Monum

Masterly-Milano
Masterly, the Dutch in Milano en Monum

Enorme belangstelling voor Dutch Design tentoonstelling Masterly, the Dutch in Milano, samengesteld door Nicole Uniquole. Door Corriere della Sera, één van de grootste kranten van Italië, uitgeroepen tot de beste presentatie (Maarten Spruyt en Tsur Reshef) en daarmee direct dé hot spot van de Salone del Mobile ‘16 in Milaan. Fantastisch om daar met Monum Urnen | Urns onderdeel van te zijn.

Het publiek stond rijen dik voor de poort van het Palazzo Francesco Turati, eenmaal binnen werd het direct overweldigd door de het imposante welkom van 15.000 tulpen. Om daarna te dwalen door de ruim dertig kamers en ruimtes en het werk te bekijken van de 125 ontwerpers.

Voor Monum Urnen | Urns de eerste presentatie buiten Nederland. En in deze selecte setting voor ons de bevestiging dat de vernieuwende vorm en toepassing van onze urnen zeer onderscheidend zijn en bijdragen aan de zich snel ontwikkelende Nederlandse uitvaartcultuur. De tentoonstelling werd geopend door de NL ambassadeur in Italië, Joep Wijnands. Hij liet zich op z’n tour ruimschoots informeren over het duurzame karakter van de familie-Urn S’tone en Urn B’amboo van Monum.