Masterly, Monum in Italy

Masterly-Milano
Photo Palazzo Francesco Turati. Project Masterly-The Dutch in Milano by Uniquole
(www.masterly.nu)

In navolging van Meesterlijk, dé design en ambachtsbeurs in Amsterdam, wordt in april a.s. Masterly georganiseerd in Milaan. Ook hier staat design en ambacht centraal en wordt gepresenteerd onder het motto The Dutch in Milano, een directe verwijzing naar het inmiddels internationaal gevestigde begrip; Dutch Design. Monum is uitgenodigd hier aan deel te nemen en daar zijn we zeer vereerd mee. Nederland te mogen vertegenwoordigen met onze vormgeving is al geweldig en dan nog wel met twee vernieuwende urnen.

Masterly, the Dutch in Milano  sluit aan op, of beter gezegd is onderdeel van de internationale meubel en designbeurs Salone del Mobile ‘16. Deze beurs is toonaangevend en trekt bezoekers van over de hele wereld. Veel bezoekers combineren de beurs met de vele activiteiten in de binnenstad van Milaan. Een waar festival van ‘meet and greet’. Voor dat doel heeft de curator van Masterly, Nicole Uniquole, de tentoonstelling georganiseerd in het prachtige Palazzo Francesco Turati in het 5VIE art en design district, de hot spot van Milaan. Met volop aandacht van de pers, ondersteuning van de NL ambassade en IT kamer van koophandel voor het matchmaking programma.

Al met al indrukwekkend om hier onderdeel van te zijn en de uitgelezen kans om met Monum urnen een internationaal publiek te bereiken. Een publiek wat doelbewust op zoek is naar nieuw en vernieuwing. Ik ben razend benieuwd naar de reacties op Urn B’amboo en Urn S’tone, als die in lijn zijn met de waardering op Meesterlijk dan ben ik dik tevreden en lopen Cora en ik dan met een grote glimlach door Milaan. Salute!